Aktoprak İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...

Misyon: Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Başarılar: Hz. Peygamber ve Güven Toplumu adlı kompozisyon yarışmasında il üçüncüsü

Isınma: Kömürlü Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce- Arapça
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz 2016 kasım ayında açılmıştır.

Telefon - 0342 437 70 22 (Okul Telefonu), 0505 267 62 20 (Okul Mdr. Osman TAŞAR)

WEB - https://aktoprakimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aktoprak Mahallesi Barış Caddesi no11 Şehitkamil / Gaziantep

Yerleşim Yeri - Aktoprak Mahallesi Barış Caddesi no:11 Şehitkamil

Adres - Aktoprak Mahallesi Barış Caddesi no11 Şehitkamil / Gaziantep

Ulaşım Belediye Otobüsleri (B12, B18, B18-1 VE B66), Özel Halk Otobüsleri saatte bir , ulaşımı rahat bir okul.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 16 KM